Kövess minket

Hiphop

Megosztotta Kendrick Lamar, milyen tanácsot adott neki anno Dr. Dre

Megfogadta, de még úgy érzi muszáj fejlődnie.

Megosztva

Forrás:

Kendrick Lamar nagy valószínűséggel Dr. Dre utolsó nagy pártfogoltja, tekintve, hogy a hiphop mogul csak messzebb és messzebb kerül a zene világától. A fiatal, de egyre nagyobb sikereket elérő MC 2012-ben csatlakozott Dre Aftermath Entertainment nevű kiadójához, azóta pedig nem egyszer dolgoztak együtt, a legendás producer tehát a háttérből ugyan, de támogatja Kendrick karrierjét, cserébe Kendrick is bármikor besegít, ha kell egy kis szövegírói segítség.

A comptoni rapper idén már a hatodik helyig jutott a Forbes legjobban fizetett rapperek listáján, az üzleti magazin pedig nemrég a sikeres 30 alattiakat tömörítő bostoni rendezvényén készített vele interjút. Kendrick többek között elmesélte, hogy már 8 évesen nyomta a freestyle-t, tehát igen fiatalon tisztában volt vele, hogy mit szeretne hivatásának. Felidézte azt is, hogy az N.W.A. alapító Dre milyen bölcselettel látta el, még a karrierje elején. 

Folytatnod kell a kemény munkát, és habár közben akaratlanul is hibázni fogsz, meg kell tanulnod kérdezni.” -Kendrick állítja, az utolsó tanáccsal, ami a zenevilág biznisz részére vonatkozik még mindig hadilábon áll. „Ez egy olyan dolog, amit még mindig csak tanulok. Kérdeznem kell, de nagyon új szerepnek érzem ezt a bizniszemberkedést.

Kendrick amúgy hamarosan Európában koncertezik, hozzánk legközelebb Berlinben lép színpadra.

[vembed youtube=”_HCzhA2xA6o” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés