Kövess minket

Bulvár

Megpróbálta megenni a füvet Kodak Black rapper spanja, hogy ne találják meg a rendőrök

Így is letartóztatták.

Megosztva

Forrás:

Őrizetbe vették a floridai rappert, Jackboy-t egy közúti ellenőrzés során, a rendőrök állítják, megpróbálta felzabálni a kocsijában lévő füvet, hogy így ússza meg az előállítást.

A 22 éves rappert, aki amúgy Kodak Black jóbarátja, azért állították félre a zsaruk, mert egy elsötétített ablakú BMW-vel furikázott, ami törvényellenes az államban. A kocsiból állítólag csak úgy áradt a fűszag, a járőrök pedig észrevették, hogy Jackboy épp nagyban rág valamit. A rendőrségi jelentés szerint ezután megkérték a rappert, hogy szálljon ki a járműből és nyissa ki a száját, ekkor látták, hogy Jackboy megpróbált egy jó nagy adagnyi füvet elmajszolni, hogy így tüntesse el a bizonyítékokat. Jackboy kiköpte a mariskát és őrizetbe vették marihuána birtoklás miatt és bizonyíték eltüntetésének vádjával, és igen, Floridában más államoktól eltérően még mindig keményen kezelik a fűbirtoklást. 

Jackboy nem először kerül bajba, de ezúttal egy kis a hűvösön eltöltött idő után elengedték, eközben Kodak Black még mindig börtönben várja a sorsát, nemrég bűnösnek vallotta magát tiltott fegyverviselés vádjában.

[vembed youtube=”oastS_Hnteo” ](TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés