Kövess minket

Aztaa

Megrongálták az idős bácsi sárga autóját, mert elcsúfította a középkori brit városról készült fotókat

Vandálok rongálták meg egy brit nyugdíjas sárga autóját, amely a turisták szerint elcsúfítja a híres középkori brit falu, Bibury látványát.

Megosztva

Forrás:

A Vauxhall Corsa típusú sárga kisautóban 6000 fontos (forint) kár keletkezett, amikor az ismeretlen tettes vagy tettesek a motorháztetejébe a „mozdulj” szót karcolták, valamint szélvédőjét is tönkretették.

Az autó Peter Maddox 84 éves nyugdíjas fogász tulajdona, aki azért parkol a festői utcán, mivel nincs más parkolási lehetőség.

Maddox 15 éve költözött Biburyba, felesége halála után. A sárga autóval három éve parkol a falu híres utcáján, az Arlington Roadon, amelynek szürke kövekből épült 14. századi házsora a legöregebbek közé tartozik Nagy-Britanniában. A turisták gyakran fényképezik a házsort. Az utca látványképe a brit útlevelek díszítésben is megjelenik.

A környékbeliek támogatását élvező Maddox kijelentette: nem engedi, hogy a turisták szabják meg, hogy mit tegyen. A nyugdíjas hozzátette: a sárga kocsi helyett, aminek kárát a biztosító valószínűleg fedezi, egy lime zöld autót vesz majd.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés