Kövess minket

Hiphop

Megszólalt a plasztikai sebész, akinek a fényképe kerülhet Kanye West új albumának borítójára

Amilyen rövid a válasz, annyira nehéz értelmezni.

Megosztva

Forrás:

Kanye West egyre inkább Larry Flynt (aka a provokátor) üzemmódba kapcsol új albumának promózása közben. Nem véletlen a filmes hasonlat, hiszen Ye mindent, de tényleg mindent elkövet annak érdekében, hogy a készülő lemezének a híre mindenhova eljusson. Az utóbbi napokban nálunk is terítéken volt a misztikus nyolcadik stúdióalbum, amiről szinte semmit sem tudni, mégis bőven szolgáltat beszédtémát rajongóknak és hatereknek egyaránt. Két nappal ezelőtt Kanye egy fényképet posztolt a Twitteren az édesanyja 2007-ben bekövetkezett váratlan halálát okozó plasztikai sebészről, felvetve az ötletet, miszerint az orvos, név szerint Jan Adams szerepelhet a lemez borítóján. Méghozzá a megbocsátás és a határtalan szeretet jeleként. Ez járja át ugyanis a rapper-ruhatervező-producer-showman-politológust manapság, ennek jegyében készül a titokzatos, egyelőre cím nélküli album is.

[twitter]https://twitter.com/kanyewest/status/990263790368256000[/twitter]
Persze az korántsem biztos, hogy valóban az orvos lesz a borítón, mindenesetre érdekes húzás lenne, ha ezt lépné meg a gerillamarketinges Kanye. A The Blast portál tegnap megszólaltatta a sebészt, aki nagyon röviden kommentálta csak a hírt. Annyit mondott csupán, idézzük:

„Ez egy MacGuffin”.

És, hogy mindez mit jelent? Egy filmes kifejezésről van szó, a lényege röviden annyi, hogy egy esemény bár fontosnak tűnhet, még sincs különösebb hatása a cselekményre, de azért mozgásban tarja a mozit. Esetünkben az új album reklámjaként szolgál, ergo majdnem teljesen lényegtelen az egész, de lehet rajta csámcsogni.

Magyarán Jan Adams különösebben nem lovalta bele magát a dologba, ha azonban van egy kis esze még perre is viheti a dolgot személyiségi jogok megsértése miatt.

Az lenne csak a valódi filmes fordulat.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés