Kövess minket

Bulvár

Megszületett Kylie Jenner és Travis Scott kislánya

Kisfilmmel köszöntötték a kicsit.

Megosztva

Forrás:

Február 1-én világra jött Kylie Jenner és Travis Scott első gyermeke, tudatta a reality-sztár és sminkguru Instagram oldalán.

Kylie egy hosszú posztban magyarázta el, hogy azért tűnt el a nyilvánosság elől, mert a lehető legkevesebb stressznek akarta kitenni a kislányát. Állítása szerint nem tervezett semmilyen nagy, szponzorált leleplezést, inkább ebben a személyes posztban, és egy a lányának címzett 11 perces videóban köszöntötte a születését. Mint írja, a terhessége az egyik legfelemelőbb és leggyönyörűbb élménye volt valaha, és kicsit hiányolni is fogja.

[instagram]BeycUmgFTWb[/instagram]
A poszt mellett Kylie egy családi kisfilmet is megosztott a Youtube csatornáján. Ebből kiderül, hogy miként tudták meg a barátai, hogy terhes, de láthatunk ritka intim pillanatokat Travis és Kylie kapcsolatából is. A kislánynak már most hatalmas sneakergyűjteménye, és gigászi ruhakollekciója van, Kylie és Travis tehát rendesen bevásároltak.

A cuki videó legviccesebb pillanata egyértelműen az, mikor Kim lazán odaveti Kylie-nak, hogy lehet fel kéne készítenie, hogy mit fog majd érezni a vaginája a szülés alatt. Kylie válasza? „Szerintem jobb, ha nem tudom„. Travis mindenesetre Kanye-hoz hasonlóan csöndes, ha a családjáról van szó, egyszer sem nyilatkozik a kisfilmben. A kislánynak egyelőre nem választottak nevet, de várhatóan napokon belül azt is bejelentik.

[vembed youtube=”BhIEIO0vaBE” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés