Kövess minket

Bulvár

Megtalálták Kodak Black ujjlenyomatait és fegyverét egy márciusi lövöldözés helyszínén Floridában

Egyelőre még semmi sem biztos.

Megosztva

Forrás:

Hiába csücsül Kodak Black jelen pillanatban is rácsok mögött, az általában jól értesült TMZ információ szerint a rappert újabb, súlyos bűncselekményekkel hozhatják összefüggésbe. Azt állítják ugyanis, hogy a rendőrség megtalálta az ujjlenyomatait, (egyik)pisztolyát és egy általa bérelt autót egy március hetedikei lövöldözés helyszínén, mely során ismeretlenek nyitottak tüzet egy meg nem nevezett férfi házára Floridában, miközben annak egész családja az ingatlanban tartózkodott.

Az attakban szerencsére senki sem sérült meg, a támadók viszont a menekülés zűrzavarában több bizonyítékot is hátrahagytak. Köztük egy pisztolyt, melyet még Kodak vásárolt legálisan februárban, bár mint később kiderült, a stukkert nem használták a lövöldözésben. Ez azonban még nem minden: a bűncselekmény helyszínétől nagyjából 20 kilométerre egy leharcolt Porsche Panamera személygépkocsira bukkantak a rendőrök, amit Kodak bérelt. Ennek GPS koordinátái alapján megállapították, hogy nagy valószínűséggel ebből adhatták le a lövéseket.

Szinte minden Kodak ellen szól, mégsem egyértelmű, hogy köze lenne a kérdőjelekkel teli ügyhöz. A rendőrség által kihallgatott szemtanúk közül senki sem látta a rappert a környéken, míg a hozzá köthetó fegyvert sem sütötték el.

Kodak-ot egyébként május 11-én, közvetlenül a fellépése előtt tartóztatták le a Rolling Loud fesztiválon, mert fegyvereket találtak nála, az esetért legrosszabb esetben 10 évet is kaphat. Az ügyészség szerint a rapper veszélyt jelent a társadalomra, míg Kodak ügyvédei minden pénzt megmozgatnak, hogy elhagyhassa a börtönt. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés