Kövess minket

Hiphop

Megtorpant Eminem sikerszériája, nem az első helyen nyitott az új albuma

Igaz technikailag nem is „új” album, csak egy deluxe kiadás.

Megosztva

Forrás:

Harmadik helyen nyitott az amerikai lemezeledási listán Eminem Music to Be Murdered By – Side B című lemeze, és ezzel megtört a rapper hosszú évek óta tartó sikerszériája, melynek során az albumai rendre első helyen kezdtek.

A Billboard amúgy nem új albumként kezeli a megjelenést, szimplán a januári Music to Be Murdered By deluxe kiadásaként, így hivatalosan egybe számítják a kettőt, és ennek megfelelően a 199. helyről ugrott fel a 3. helyre, nem pedig friss belépő a lemez. Ezzel mondjuk már eleve javították az album helyezését, 94 ezer példányban fogyott, ami hatalmas esés az alaplemez januári 279 ezres eladási számaihoz képest. 

Eminem januárban döntött rekordot azzal, hogy egymás után 10 albuma is az első helyen nyitott, ezt nem sikerült most folytatnia a Side B-vel, de ha nem külön albumként kezeljük, akkor Shady megint rekordot döntött, hisz 196 helyet javított a lemez, utoljára Bob Dylan ugrott ekkorát 50 éve, ő akkor 193 helyezést javított a lemezeladási listán. A dalok streaming számai szintén elmaradnak a korábbi lemezektől, a Forbes a lemezeladási számok bejelentése előtt már azt elemezte, hogy Eminem „meglepetés lemezeinek” varázsa kezd kicsit kifulladni. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük