Kövess minket

Aztaa

Megvakult a lengyel lány, aki feketére festette a szemgolyóit

Megosztva

Teljesen megvakult az egyik szemére, és a másikra sem lát már sokáig az a lengyel lány, aki feketére festette a szemeit, miközben a beavatkozást végző tetoválóművész hatalmasat hibázott.

A Lengyelország nyugati felén lévő, Wrocław városában élő Aleksandra Sadowska állítása szerint azért döntött a radikális szemfestés mellett, mert egy Popek nevű lengyel rapper insprálta, aki szintén feketére festette a szemfehérjéjét. A beavatkozás után nem sokkal viszont a 25 éves lány fájdalomra hivatkozva visszament a tetoválóhoz, aki azt mondta neki, hogy minden rendben és szedjen fájdalomcsillapítókat. Sajnos semmi sem volt rendben, a lány ugyanis megvakult a jobb szemére, az orvosok pedig közölték vele, hogy a károsodás olyan mértékű, hogy nem lehet visszafordítani a folyamatot, és hamarosan a ballal sem lát majd.

[instagram]B9eSanShibE[/instagram]
A varsói tetoválóművész, Piotr A. ellen eljárás indult, mely kiderítette, hogy a férfi azt a fekete festéket fecskendezte Aleksandra szemébe, amit a tetoválásoknál is használ, ez hatalmas hiba volt, mivel a festéknek nem szabad szembe kerülnie. A lány ügyvédje szerint egyértelmű, hogy a tetováló nem volt tisztában azzal, miként kéne egy ilyen kényes beavatkozást elvégezni. A férfi nem vallja bűnösnek magát, de akár 3 év börtönt is kaphat.

Aleksandra elkeseredett ugyan, de próbál így is teljes életet élni. „Sajnos az orvosok nem adtak túl sok okot az optimizmusra, szerintük nem fog javulni az állapotom, mivel túl mély és kiterjedt a sérülés. Félő, hogy teljesen megvakulok. Ennek ellenére nem fogok bezárkózni, hogy eluralkodjon rajtam a depresszió. Szomorú vagyok, de élem tovább az életem.”

[instagram]B8jijVohaAI[/instagram]
(Dailymail)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés