Kövess minket

Bulvár

Megvan, mikor állnak bíróság elé Mac Miller dílerei

Megosztva

Mac Miller egy tragikus drogtúladagolás következtében hunyt el, még 2018-ban. A zenész azt hitte, hogy oxikodon pirulákat vesz be, de az erős ópiát helyett egy hamisítványt kapott, amit az extrán veszélyes fentanillal ütöttek fel. Az ügyében elindult nyomozás során három személyt vettek őrizetbe, akik idén végre bíróság elé állnak.

A nyomozók a 28 éves Cameron James Pettitet, a 46 éves Stephen Andrew Waltert, valamint a 36 éves Ryan Michael Reavist gyanúsítják azzal, hogy nem csak hogy Millernek adtak el a hamis gyógyszerből, de a halála után továbbra is árusították a cuccot, miközben tisztában voltak vele, hogy az mérgező, és potenciálisan halálos. Miller amúgy kokaint és Xanax tablettákat is vásárolt a dílerektől.

Egyre gyakoribb, hogy a drogdílerek hamis gyógyszerekkel kereskednek, amit aztán fentanillal ütnek fel. Ennek következtében a a fentanil lett a túladagolások első számú okozója Észak-Amerikában” – mondta a dílerek őrizetbe vétele után a kaliforniai főügyész.

A három férfi már két éve börtönben van, óvadékkérelmület elutasították, a bírósági tárgyalásuk 2021. november 16-án lesz.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés