Kövess minket

Stílus

Megvannak az ötödik Gombold újra! díjnyertes kollekciói!

Vasárnap este tartották az ötödik Gombold újra! Közép-Európa divattervezői verseny döntőjét a budapesti Várkert Bazárban. A nagyszabású bemutató a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe záróprogramja is volt egyben.

Megosztva

Idén már hat ország tervezői nevezhettek a versenyre: a Visegrádi négyek mellé Szerbia és Horvátország is csatlakozott. A pályázat célja idén is az volt, hogy kiugrási lehetőséget biztosítson a tehetséges tervezőknek, akiknek a saját országuk ihlette pályamunkákkal kellett neveznie. A beérkezett 121 pályázatból a 20 legjobb mérte össze tudását a vasárnapi döntőben.

A legjobb magyar tervezőnek járó Design Terminal Díjat Balogh Luca Enikő, vitte el Landlocked című kollekciójával. Luca 2014-ben alapította BLUE Clothing nevű márkáját, és a jövőben sportruházatot szeretne tervezni, mert rajong a szörfölésért és a snowboardozásért.

luca és a csapat gombold újra facebook

A Visegrád-díj öltözék kategóriájában a szlovák Ester Kubisz I Took a Pin-stripe for a Walk című kollekcióját ítélte meg a legjobbnak a zsűri, kiegészítő kategóriában pedig a Csehországból jött Sofya Samareva Moment névre keresztelt plasztikus kalapcsodái lettek a befutók.

Sofya Samareva gombold újra facebook

Képek: Gombold újra! Divat a magyar Facebook oldala

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés