Kövess minket

Hiphop

Megverték 6ix9ine-t egy dubaji klubban, miután a DJ nem akarta lejátszani a zenéjét

Megosztva

Tekashi 6ix9ine-nak lehet kicsit pihentetnie kéne a bulizást, mert valahogy kéthavonta belefut egy-egy pofonba a szórakozóhelyeken. Áprilisban egy Miami klubban verték fejbe, miközben épp távozóban volt (ez meg is lett torolva), augusztusban aztán a saját barátnője ütlegelte szintén Miamiban, most pedig még Dubajban is konfliktusba keveredett.

A Hollywood Unlocked birtokába jutott videók szerint 6ix9ine a Soho Palm Club közönségében bulizott, majd az este egy pontján odament a DJ-hez, és megkérte, hogy rakjon be tőle egy zenét. A DJ visszautasította 69 kérését, mire a rapper nekiesett. Az alábbi, kissé szemcsés videón látszik, ahogy próbálják lefogni Tekashit, miközben ő a DJ-t püföli.

A bunyó viszont ezután csak keményebb lett, ugyanis több férfi beugrott segíteni a DJ-nek, és megcsépelték a rappert. 6ix9ine az Insta posztok alatti kommentekszekcióban azt hangsúlyozta, hogy a „DJ el lett gyepálva„, de arról nem igazán ejtett szót, hogy azért ő is kapott az arcába.

Elmondások alapján a DJ végül visszaugrott a helyére és azt üvöltötte a mikrofonba, hogy mi itt nem szeretjük a spicliket, és olyan nincs, hogy lejátszam egy vamzer zenéjét.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés