Kövess minket

Hiphop

Megverték és kirabolták saját rajongóikat az olasz rapperek

Csak egy fotót akartak a fanok, helyette ütést kaptak az arcukba.

Megosztva

Forrás:

Bokszerrel támadtak saját rajongóikra az olasz rapperek és ki is rabolták őket – írja a HVGRepubblica.it oldalra hivatkozva.

A Traffik és Gallagher néven ismert rapperekhez még február 3-án, a római Termini pályaudvaron ment oda négy fiatal rajongó, akik szelfit szerettek volna a zenészekkel. A közös kép nem jött össze, a rapperek ugyanis inkább bokszerrel verték meg a fanokat, majd ki is rabolták őket. Az egyik áldozat még kiskorú, a rablás után sikerült elfutniuk. Az ámokfutás viszont itt nem állt meg, hisz a két rapper még ugyanezen az estén egy buszmegállóban várokozó 50 éves bangladesi férfit is megtámadott. Agyba főbe verték, majd a telefonját is megpróbálták elvenni, de többen közbeavatkoztak, így végül kirabolni nem tudták az idősebb férfit, aki amúgy menekülés közben egy autó elé lépett, szerencsére túlélete, de eltört a lába. 

A Repubblica.it az eset kapcsán azt is kiemelte, hogy a két rapper fehér származásuk ellenére könnyeden dobálják a „nigga” szavakat a dalaikban, mint az alábbi legismertebb számukban hallható.

[vembed youtube=”qaBx6qc4eqQ” ](HVG)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés