Kövess minket

Film

Megviselő Jokernek lenni

Jared Leto is kezd megkattanni.

Megosztva

joker

Egy Batman film fő gonoszát alakítani nem kis színészi teljesítmény, így hát nem meglepő, hogy mindig olyan embert választottak a szerepre, akiben látták azt a kis pluszt. Most nem egy újabb Batman film kapcsán került elő Joker szerepe, hanem a 2016 őszén moziba kerülő, Suicide Squad miatt.

A filmben Jared Leto kelti életre a zöld hajú gonosztevőt, akinek már a bemutatóban sikerült lenyűgöznie mind a kritikusokat, mind a rajongókat. Azonban nemrégiben egy 30 Seconds to Mars koncerten az nyilatkozta, hogy őt bizony a film után majd egy gumiszobába zárják. Leto nem csak a kollégái idegein táncol, hanem saját magát is teljesen tönkreteszi.

Margot Robbienak egy élő patkányt küldött egy levél mellé, Will Smith pedig töltényeket kapott tőle „ajándékba”. Náluk már csak a komplett stáb járt rosszabbul, akik egy videó üzenetet kaptak tőle, amelyben egy halott malac társaságában közli velük, hogy komolyan készül a szerepére. Először örültek neki, hogy tényleg komolyan veszi az egészet, majd amikor rájöttek, hogy egy elpusztult állattal közli ezt, eléggé megdöbbentek.

Heath Ledger is hasonlóan komolyan készült a szerepére, több hónapra bezárkózott egy hotelszobába, nem kommunikált senkivel, teljesen átélte a szerepét, bár nem olyan morbid módon, mint Leto, azonban többek szerint Ledger halálát Joker szerepe okozta. Jack Nicholson még idejében felhívta a figyelmét arra, hogy vigyázzon, mert őt is nagyon megviselte pszichikailag a szerep.

Mindenesetre reménykedünk abban, hogy Leto visszatud térni a való világba miután levetette a Joker maszkot.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés