Kövess minket

Hiphop

Meklód reagált a videóra, amin kérdőre von koncert közben egy a közönségből bemutató srácot

Megosztva

Videóüzenetben reagált a BSW fele, Meklód, arra a virális videóra, melyen az látható, hogy a formáció felhív a siófoki közönségből egy srácot a színpadra, majd megkérdezik tőle, hogy miért mutogatja a középső ujját folyamatosan koncert közben.

Pár szóban reagálnék erre a dologra, illetve jelenségre, ami Siófokon történt, egyébként geci jó közönség volt Siófokon is, nagyon élveztük a bulit. Viszont, ami történt, az egy ilyen nagyon ritka incidens, ami néha elő szokott fordulni, hogy van egy-kettő ember, aki úgy szórakozik, hogy azt hiszi, hogy megengedheti magának azt, hogy mit tudom én, így mutogat” – kezdte a videóját a zenész, vázolva, hogy ez már nem az első ilyen eset volt.

Ha egy ember bemutat, azt még le is szarom, de ha valaki végigmutogatja az egész koncertet, akkor végülis mit kéne reagálnom? Tehát, mit kéne csinálni? Szóval azért kérdezem, mert szerintem elég kultúráltan meg higgadtan kezeltem a szitut” – folytatta Meklód, aki a sráctól a színpadon megkérdezte, hogy miért mutogat, majd miután nem kapott rendes választ visszaküldte a barátaihoz a közönségbe, hozzátéve, hogy “örülj neki, hogy egy kicsit higgadtabb pillanatomban vagyok, mert amúgy szétbasznám a fejed“.

Meklód hozzátette, hogy amúgy elég hirtelen haragú, és 10 év koncertezés alatt előfordult olyan, hogy beugrott a közönségbe és lecsapott valakit, mert az illető provokálta. “Menjél olyan koncertre, ahol jól érzed magad” – zárta videóját.

Off Media es Siofok-Plazs rekacio

NEM KELL TÚLFÚJNI, MINDENKI NYUGODJON LE! 😂 ÉS KÖSZÖNJÜK A BOMBA BULIT! ❤️🔥

Posted by BSW on Sunday, August 1, 2021
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés