Kövess minket

Bulvár

Memphis Bleek-nek 100 dolcsi az összes vagyona

A rapper teljesen eladósodott, készpénze szinte semmi sincs.

Megosztva


A brooklyni emszí ellen csődeljárás van érvényben, ugyanis hónapokkal ezelőtt fizetésképtelenné vált, az adósságai viszont csak nőttön-nőnek.
Szebb napokat is megélt már korábban Memhis Bleek, aki egykoron a Roc-Fella Rocord oszlopos tagja volt, majd később saját kiadót alapított Get Low Records néven. A kétezres évek elején volt a csúcson a most 38 éves rapper. Akkoriban több számával is felkerült a mértékadó Billboard százas listáira is, és a műfaj legnagyobbjaival dolgozott együtt. DMX, Jay-Z (aki a legjobb barátja is egyébként), Ja Rule, Missy Elliot és Young Gunz csak pár név, akivel volt közös motyója Bleek-nek.
2005 óta azonban egy albumot sem jelentetett meg, a kiadója is csődbe ment, így a pénze is szépen lassan elfogyott az évek alatt. Most már ott tart, hogy az adóhatóság minden lépését figyeli,mivel majd’ 340 ezer dollárral lóg az államnak. A gond pedig az, hogy a vagyona összesen 274 ezer dollárral rúg. És, ebben már benne van mindene: egy new jersey-i ház, ruhák, ékszerek, és egy Chevy Impala.
Ennyi az egész. Ja, dehogy! Elmondása szerint még van összesen 100 dollár készpénze is!
Hála az égnek nem omlott össze a pénztelenségtől Bleek, és jókat nevet a sztorin Noreaga-val közösen… Sőt, még tervei is vannak!

[twitter]https://twitter.com/noreaga/status/753196967061233664[/twitter]

Irány Tipszmikszelni, Memphis!

(bossip.com nyomán)
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés