Kövess minket

Hiphop

Menedzsere szerint nemhogy nem vonul vissza, de hamarosan új lemezzel jelentkezik The Game

Ezennel vége a nyugdíjaséveknek?

Megosztva

Forrás:

2019. november 29-én, a negyvenedik születésnapja és az eddigi utolsó, Born 2 Rap című nagylemezének megjelenése után The Game azzal sokkolta rajongóit, hogy bejelentette, végleg visszavonul a zenéléstől, de előtte azért még fellépett Budapesten is. A Los Angeles-i rapper akkor azzal indokolta döntését, hogy szeretné a csúcson, igazi legendaként lezárni pályafutását, ám menedzsere, Wack 100 egy hétfői interjúban már azt vetítette előre, hogy emberünk egy új, maratoni hosszúságú lemezzel térhet vissza a közeljövőben.

„Nem hinném, hogy valóban abbahagyná. Szimplán azért, mert nem tudja, hogyan kell” – mondta Wack 100 bemelegítésképpen, majd így folytatta:

„Érzi, az embereknek szükségük van rá, ezért hamarosan új lemezzel jelentkezik, amely összesen 30 számot tartalmaz. Ezért is neveztük el magunk között 30 for 30-nek a cumót.”

A menedzser azt is megszellőztette a fent említett interjúban, hogy The Game „afféle” producerként szeretné megvetni a lábát a filmiparban, de mivel a házában továbbra is meg van még a saját stúdiója képtelen megállni, hogy időről-időre ne vegyen fel valamit, ne hallasa a hangját.

(Defpen)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés