Kövess minket

Gasztro

Mennyei eledel: epres-mozzarellás saláta!

Javában tart még az eperszezon, ezért az ínyenceknek az epres-mozzarellás salátával egy próbát már-már kötelező tenniük.

Megosztva


A különleges saláta elkészítése roppant egyszerű. Ahhoz pedig, hogy tányérra kerüljön, nem kell más csak:

  • 200 gramm eper
  • 250 gramm mini mozzarella
  • 100 gramm koktélparadicsom
  • salátalevél
  • menta
  • parmezán
  • olívaolaj
  • őrölt fekete bors

Először aprítsd fel a mentát, melyet keverj össze parmezánnal és olívaolajjal – törekedj arra, hogy az eredmény pestós legyen. Mosd meg a paradicsomokat és a salátát, majd keverd össze őket a mini mozzarellákkal. Adagold finoman hozzá a pestót, sózd meg, és egy kevés borssal bolondítsd meg. A tányérra helyezz eperdarabokat, és díszíts mentalevelekkel.

(zena.sme.sk nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés