Kövess minket

Pop

Menő a magyar!

Slágergyanús számokat nemcsak a külföldi zenekarok tudnak szerezni, hanem a hazai előadók is. És még milyen előadóink vannak…

Megosztva

Talán senkinek sem kell bemutatni a Halott Pénzt, akik fülbemászóbbnál fülbemászóbb dalokkal lepnek meg minket. A banda Darabokra törted a szívem című számát december elején mutatta be, de már több mint egy millióan látták, amely lássuk be, hazai viszonylatban nem is olyan rossz. A dal Bergendy – Darabokra törted a szívem című számának átdolgozása, és az igazán fiatalos klipet Fűrész Zsolt készítette.

[vembed youtube=”yNnFGRXayS0″ ]

Napjaink egyik legnépszerűbb magyar formációja a Wellhello. Cirka egy hete ők is bemutatták legújabb klipjüket, melyet a Késő már című dalhoz készítettek. Az elnöki csapat, Fluor és Diaz nevéhez már több sláger is köthető, például az Apuveddmeg. A Wellhello egyértelműen megmutatja, hogy ki a jampi. Hashtag yolo!

[vembed youtube=”rYtqTMicTeE” ]

A kedves ByeAlex sem maradhat le a listánkról. Az előadó Slepp-pel készített egy igazán ütős számot. A szerelmes dallal ByeAlex nem nyúlt mellé, a korrekt szövegnek és a fülbemászó dallamnak köszönhetően biztosan sokak kedvence lesz majd. És aki nem tudná, annak eláruljuk, hogy a híres Avason forgatták.

[vembed youtube=”i8H1RqLoWwA” ]

A fesztiválszezonra még várni kell, de a nyár illatát eszünkbe juttathatja a Punnany Massif Vendéglátós című száma.

[vembed youtube=”AH8VCNaIn8I” ]

A The Biebers feat Mc Kemon számára viszonylag még kevesen kattintottak a Youtube-on. Ám a Love How It Tastes még tartogathat számunkra meglepetéseket.

[vembed youtube=”13ervMGBlL0″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.