Kövess minket

Aztaa

Metamfetaminos injekciós tűk egy plüss maciban

Egy nevada-i kisgyerek talált rá egy szemetesben.

Megosztva

Carson City Police
Fotó: Carson City Police

Ez is csak egy átlagos napnak indult a Mark Twain általános iskolában, Carson City-ben. A tanulók önfeledten játszottak kint az udvaron, amikor egy első osztályos fiú, egy plüss macit talált a suli játszóterének kukájában. Megörülvén szerencséjének azonnal játszani is kezdett vele. Ekkor történt a baj. A maciban ugyanis több injekciós tűt rejtett el valaki… Amelyek közül az egyik megszúrta a kisfiú kezét.

Az iskolában dolgozók azonnal értesítették a rendőrséget és mentőket is. A nyomozók összesen öt fecskendőt találtak a játékban, ezek közül az egyikben metamfetaminra bukkantak. A kisgyerek egyébként jól van, szerencsére nem esett komolyabb baja az ijedtségen kívül.

A nyomozás folyik tovább, bár a rendőrök nincsenek könnyű helyzetben, mert a plüssön nem találtak ujjlenyomatokat, továbbá a játszóteret bizonyos esetekben civilek is használhatják, ezért viszonylag nagy a forgalom ott. A környező kamerák felvételeit átnézték, és megvizsgálták a kukában talált egyéb tárgyakat is, de egyelőre nem találtak semmi érdemlegeset az elkövető kilétére vonatkozóan.

(NBC news nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés