Kövess minket

Bulvár

Method Man annyira berágott, hogy törölte Twitter fiókját

Egy fénykép bőszítette fel, mely a feleségéről készült…

Megosztva


Aki kicsit is képben van Wu-Tang Clan és Method Man „ügyileg”, az tudja, hogy a csapat oszlopos tagja kettős életet él. És ez itt most nem egy gagyi, agyoncsépelt közhely, hanem tényleg így van!

A csapat egyik, hanem leghíresebb emszíje, a zene mellet állandó szereplője a televíziós műsoroknak, B-kategóriás filmeknek és a különböző társasági eseményeknek, netán partiknak. Egyszóval a rivaldafényben éli az életét, tulajdonképpen közszemlére téve azt. Viszont van egy pont, ahol Meth és Clifford Smith különválik és másképp él, gondolkodik, mint a nagy átlag hinné.

Ez pedig nem más, mint a magánélet. Method Man 1999-ben nősült meg és vette feleségül jelenlegi nejét Tameka-t, akitől három gyermeke született. Magánéletüket olyannyira nem tették kirakatba, hogy szinte senki, semmit nem tud róla, mi zajlik a család életében. Tameka még sosem kísérte el férjét egy rendezvényre sem, továbbá nem jelent meg egy Wu-Tang fellépésen sem. 2006-ban került csupán a címlapokra egy szomorú esemény miatt, mert akkoriban mellrákkal kezelték, amiből sikeresen felépült. Azóta semmi hír nem jelent meg róla. Csupán egyszer, mikor M-E-T-H-O-D, arról beszélt mennyire szereti és tiszteli nejét, akit óriási harcosnak tart.

Egészen keddig! Tegnap ugyanis egy internetes oldalon megjelent egy kép róla (amin épp szelfizik), ezzel az ócska szöveggel: „nézd meg, hogy fest Method Man felesége manapság. Durva!” Az oldalt egy Farrah Gray nevű fószer viszi, akit Method Man többször megkért nyilvánosan, Twitter posztokon keresztül, hogy legyen oly’ kedves és vegye le a képet. Ami aztán nem történt meg és Meth kijelentette, hogy nem etet tovább trollokat és kép miatt törli magát az internetről…

Egyelőre csak a Twitter fiókját függesztette fel, de jön az Instagram is. A rajongók azóta valóságos komment háborút indítottak Farrah Gray ellen, aki látván, hogy az egészet szépen bebukta, végül mégis törölte a képet és a posztot is.

Meth egyébként most is filmet forgat, Future World címmel, melyben rajta kívül feltűnik még James Franco, Lucy Liu és Snoop Dogg is.

(hiphopdx.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés