Kövess minket

Hiphop

Method Man nem érti, honnan van ennyi pénzük az új rappereknek

Megosztva

A legendás Wu-Tang Clan tagjaként, Method Man bőven fürdőzött a sikerben a karrierje során, de mégis úgy gondolja, hogy lehet jobban járt volna anyagi szempontból, ha ezt a bizonyos karriert pár generációval később éli meg. A New York-i rapper a Math Hoffa által vezetett My Expert Opinion podcast vendégeként beszélt arról, hogy egyszerűen nem tudja értelmezni, hogy a mai rappereknek, honnan van ennyi pénzük.

Method először elmesélte, hogy mikor nagyon futott a szekér, és minden nap színpadon volt, mondta a menedzserének, hogy emeljenek a gázsin, mert annyira akarta őt a közönség, hogy a promóterek simán kifizették a magasabb pénzeket is, így a végén már volt, hogy 25 ezer dollárt is elkért egy-egy koncertért. A siker és csillogás megélése ellenére nem érti, hogy a mai fiatal rapperek miként tudják fenntartani a fényűző életmódjukat. “Egy olyan korszakot élünk, ahol ezeknek a kölyköknek annyi pénzük van, hogy fel sem tudom fogni. Nekem nincs is saját autóm. A gyerekeimnek van, a feleségemnek van, de nekem nincs, ezeknek a srácoknak meg egy egész garázsnyi járgányuk van. Privát repülőkkel utaznak, honnan szereznek rá pénzt? Tudni akarom. Kaptak valami speckó dealt, vagy mi történik?” – mondja Method az alábbi videóban 03:45-től kezdődően.

[vembed youtube=”e2SfA_Oa1Ys” ]Hoffa ezután megpróbálja megmagyarázni, hogy a privát gépeket csak bérlik a mai rapperek, de Method ismét kifakad. “Nincs az az Isten, hogy legyen erre pénzük, 30 ezer dollár egy út. Honnan szereznek rá pénzt? Valaki meg tudja mondani nekem? Tudnom kell, honnan ömlik hozzájuk a pénz, nekem is azt kéne csinálnom, mint nekik“.

A műsorvezető azért megpróbálja racionalizálni a dolgokat, hogy a streamből, a fellépésekből, és vendégszereplésekből azért áramlik a pénz, de Meth továbbra sem érti. “Honnan jön a pénz? Nem látjuk. Senki sem pörgeti ennyit a zenéjüket, szóval honnan jön a pénz? Csak tudni akarom. Egyszerűen nem tudom megérteni. Én minden petákkal el tudok számolni, amit valaha kerestem, és most sem élek úgy, mint egy Rockefeller, szóval ezek a rapperek honnan szerzik a pénzüket?”

Sajnos mi sem tudunk megnyugtató választ adni a Wu-Tang rappernek, de április 20-án pár cigi után biztosan elfelejti ezt a nagy fejtörőt, mikor Redman ellen fog rap párbajozni a Verzuz 420 különkiadásában.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés