Kövess minket

Film

Method Man szívesen csatlakozna a Marvel-moziuniverzumhoz

Megosztva

Method Man, nagyon szívesen becsatlakozna a Marvel filmkatalógusába, állítása szerint kész elvállalni egy szerepet.

A CASSIUS-nak adott, szerdán megjelent új interjújában Meth válaszolt azokra a találgatásokkal, melyek szerint ő kapná Bishop szerepét a jövőbeli X-Men-filmekben.

Csak azért dobtam be, hogy lássam, hátha tudok valamit akasztani” – vallotta be azokról a fotókról, mikor az X-Men karakternek öltözött egy fotózáshoz. „Azok a srácok az MCU-nál értik a dolgukat. Eddig nem volt semmi problémám egyik szereposztási választásukkal sem. Szóval jó lesz, bárki is kapja meg a munkát.” Hozzátette: „Szerintem Omar Sy kiváló munkát végzett Bishopként, de az még az MCU előtt volt. Ha újra őt választanák, szerintem hozná a szerepet. Van néhány ember, aki ott van a szeren. De ha hajlandóak lennének adni egy esélyt, akkor belevágnék. Ráadásul már minden kutatást elvégeztem.”

A Wu-Tang Clan rappere sikeres második karriert futott be Hollywoodban. A szakmához való hozzáállásáról beszélve tisztázta: „Ami a színészkedést illeti, a Hip Hopnak semmi köze a színészethez„. Szerepelt a ’98-as Belly-ben, a ’97-es Copland-ben, de talán a legismertebb szerepe máig a „Fűre tépni szabad„-hoz kötehető.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés