Kövess minket

Hiphop

Metro Boomin megnevezte a top 5 kedvenc atlantai előadóját, majd 20 perc alatt összerakott élőben egy beatet

Megosztva

Producer mágus, Metro Boomin nemrég a Million Dollaz Worth of Game című podcast vendége volt, ahol többek közt azt a kérdést is megkapta, hogy kiket tart a valaha élt legjobb atlantai rappereknek.

Metrónak egy ötös listát kellett összeállítania, amit nem volt nehéz elkezdenie, rögtön bedobta Future nevét, hisz állítása szerint neki „muszáj” fent lennie egy ilyen listán, hisz meghatározó szereplője az atlantai szcénának, Young Thuggal együtt, akit szintén kiemelt. Ezután 21 Savage-t említette, akivel rengetegszer dolgoztak együtt, köztük két Savage Mode kollab lemezen is, igaz szerinte Savage „leszarná”, hogy felkerül-e egy hasonló listára. Két relatíve öreg mototossal zárult a top 5, Gucci Mane és T.I. Metro hozzátette, hogy nehéz volt összeszednie a legjobb ötöst, mivel generációkon átívelő az atlantai szcéna.

Ez persze nem azt jelenti, hogy őket tartja a tágabb értelemben vett zenei szcénában a legtehetségesebbnek, arra a kérdésre ugyanis, hogy kik a legnagyobb tehetségek, akikkel volt szerencséje együtt dolgozni, Solange és a The Weeknd neveit dobta be.

A podcast során egy kihívást is teljesítenie kellett Metro Boominnak, 20 perc alatt kellett egy Whitney Houston hangmintából beatet készítenie, ami annyira jól sikerült, hogy az egyik műsorvezető még el is kezdett freestyle-ozni rá.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés