Kövess minket

Hiphop

Metro Boomin szerint a hiphop köszöni jól van, miután első lett az amerikai albumlistán Future-rel közös lemeze

Megosztva

Future és Metro Boomin közös albuma, a „We Don’t Trust You” a Billboard 200-as lista első helyén debütált, és rögtön egy rekordot is felállított: 2024 legjobb egy hetes eladási és streaming számait produkálta. Future ezzel a kilencedik No. 1. helyét, Metro Boomin pedig a negyediket szerezte meg.

A Luminate adatai szerint a lemez 251 000 egyenértékű albumegységet szerzett az Egyesült Államokban, ami szinte teljes egészében a streaming-tevékenységnek köszönhető. Ez a 2024-es év legnagyobb egy heti teljesítményét jelenti bármelyik album esetében, egyben Future karrierjének második legnagyobb hetét és Metro Boomin legnagyobb hetét.

A lemez legtöbbet streamelt dala a „Like That” volt, amin Kendrick Lamar is szerepel. A dalon Lamar Drake-et és J. Cole-t is oltogatja. A trekk jelenleg a Billboard Hot 100 toplistáját is vezeti.

A HIP-HOP KÖSZÖNI SZÉPEN JÓL VAN” – írta a Metro az eredmény után X-en, utalva arra, hogy mostanában sokan a hiphop gyengüléséről beszélnek, ami az eladásokat illeti. Egy másik Twitter-bejegyzésben hozzátette: „HÁLÁS VAGYOK. ÖSSZEHOZUNK VALAMI ŐRÜLTSÉGET A CSAPATTAL, HOGY KIFEJEZZÜK HÁLÁNKAT A TÁMOGATÓKNAK„.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés