Kövess minket

Bulvár

Meztelenkedős videót dobott össze Katy Perry

Igen, Katy Perry!? Most már arra is figyelünk, amit mondani akarsz!

Megosztva


Mint jól tudjuk, az amerikai elnökválasztást a hírességek a szívügyüknek tartják. Írtunk már arról, hogy Olivia Wilde Hillary Clintont támogatja, sőt az is nyilvános, hogy Kim Kardashian inkább Trump felé hajlott, de most úgy néz ki, hogy végül ő is Hillary mellett teszi le a voksát. Azonban nemcsak ők fejezik ki támogatásukat, hanem újabban Katy Perry is. Az énekesnő annyira a szívére vette a választást, hogy ennek érdekében még egy videóval is előállt. A felvétellel pedig csak annyi a célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a szavazás fontosságára. 

Katy Perry a kisfilmmel – mely roppant mókásra sikeredett – biztat mindenkit arra, hogy menjen el karikázni, mert sok múlik rajta. Szavazni lehet bárhogyan, amerikai zászlós pizsamában, kócos hajjal, sőt akár meztelenül is. Na jó, utóbbi nem ajánlott, mert, ahogyan a videóban is látható, végül bilincs került a kacsójára.

[vembed youtube=”pSd-3Yc1N3s” ]

Katy Perry végül azt üzeni minden amerikainak, hogy a szavazás során senkit nem érdekel, hogy mit viselsz, csak legyen rajtad ruha!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés