Kövess minket

Hiphop

MF DOOM-papucsot dob piacra a BLOHM nevű japán márka

Megosztva

Majd másfél éve már, hogy elhunyt MF DOOM, a hiphop-világ pedig azóta is gyászol és nemigen tudott felocsúdni a tragédiából. Igaz, azóta a legendás rapper előtt milliók rótták le tiszteletüket, a tribute-, illetve hommage-kollekciók ideje azonban még most sem járt le, sőt.

Jó példa erre az alábbiakban bemutatandó darab is: a Supreme oldalán is munkálkodó Chitóval és a Stray Rats-szel is kollaborációt jegyző BLOHM nevű japán brand a napokban tett közzé néhány fotót két pár új papucsról.

A szandál-slipper egyértelműen MF DOOM ikonikus ezüstszínű maszkját mintázza, a zöld-piros árnyalatok pedig szintén felidézik a rapper albumborítóit (és azok vizuális világát), melyeken vissza-vissza köszönnek ezek a színek, legyen szó az Mm..Food, vagy az Operation: Doomsday coverjeiről.

A két papucs a PARADOX projektcím alatt fut és márciusban fog megjelenni, további infókkal később érkezik a brand.

A kollekció célja ugyan direktben nem a DOOM előtti tisztelgés (legalábbis nincs említés erről), az utalás kétségtelen, őszintén reméljük, hogy a márka megtalálja a módját, hogy a bevételek egy részét esetlegesen eljuttassák az előadóhoz közel álló forrásokhoz.

(Highsnobiety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés