Kövess minket

Bulvár

MGK anno majdnem fejbe lőtte magát, miközben Megan Fox-szal beszélt telefonon

Megosztva

Machine Gun Kelly egy új dokumentumfilmben arról beszél, hogy csak a szerencsén múlt, hogy anno nem lett öngyilkos, miközben épp a barátnőjével, Megan Fox-szal telefonált.

A zenészről szóló, Life in Pink című dokuban, mely a Hulu streamingplatformon debütált a héten Amerikában (amennyiben bemutatják nálunk, akkor itt a Disney+-on kell keresni), MGK felfedte, hogy apja 2020-as halála után nagyon magába fordult és paranoiás lett, mely majdnem végzetes következménnyel járt.

El sem hagytam a szobámat, és nagyon sötét gondolatok kezdtek kavarogni bennem. Megan épp Bulgáriában forgatott, én pedig őrült paranoiás lettem. Azt képzeltem, hogy valaki be fog törni és megpróbál majd megölni. Egy sörétes puskával az ágyamban aludtam, az egyik nap pedig teljesen bekattantam” – idézte fel a zenész.

MGK ezután azt is elmesélte, hogy a saját barátnőjére terhelte a felelősséget, és majdnem öngyilkos lett, de szerencséjére nem sült el a fegyver. „Teljesen kiakadtam rá, hogy nincs mellettem. Esküszöm beraktam a fegyvert a számba és úgy üvöltöztem vele, majd ahogy élesítettem a puskát, beakadt a töltény. Megan síri csöndben volt a vonal másik végén, ekkor jöttem rá, hogy valami nincs rendben velem” – mesélte MGK, aki ezután arra utalt, hogy a drogok miatt viselkedett furán, ezért muszáj volt leszoknia.

A dokuban emellett MGK arról is mesél, hogy milyen volt együtt dolgozni Lil Wayne-nel a „Mainstream Sellout” lemez felvételekor. Visszaemlékezése szerint Wayne 15 jointot tolt el, miközben újra és újra meghallgatta az „Drug Dealer” című dal alapját, majd reggel fél hatkor besétált a stúdióba és elsőre lenyomta a verzéjét.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés