Kövess minket

Hiphop

MGK az Eminem dissről: Nem csak magamért, de az egész generációmért állok ki

Eközben Vince Staples szerint bunyóval kéne eldönteni a vitát.

Megosztva

Forrás:

Machine Gun Kelly volt eddig az egyetlen rapper, aki érdemi diss trekivel válaszolt Eminem Kamikaze” beszólására, a texasi rapper pedig most meg is magyarázta, hogy miért droppolta a Shady kiöregedettségét firtató dalt. Tweetjében azt írja, nem csak magáért, de az egész generációmért állok ki, majd felhozza, hogy Em is ezt tette, mikor fiatal volt. Állítása szerint meg kell védenie az igazát valakitől, akit anno a példaképének hívott. 

[twitter]https://twitter.com/machinegunkelly/status/1036632567439605761[/twitter]
Eközben Vince Staples szerint bunyóval kéne eldönteni a vitát. A rapper Instagramon értékezett arról, hogy a két fehér rappernek élőben, ököllel kéne rendezniük a közöttük kialakult ellentétet, azt nem tudja, hogy ki nyerne, de érzi, hogy MGK elég mérges.

A volt D12 tagnak, Bizarre-nak is megvan a véleménye a beefről. Twittere feltolt videóüzenetében azt mondja, hogy hallotta MGK dissjét és egész jónak tartja, sőt, szerinte MGK még sosem rappelt ilyen jól korábban, ez a beef pedig csak jót tesz a hip-hopnak, Eminem válasza viszont megsemmisítő lesz. Meglátjuk bejön-e a jóslat. 

[twitter]https://twitter.com/bizarresworld/status/1036667679216685056[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük