Kövess minket

Stílus

MGK betetováltatta közel teljesen feketére a felsőtestét

Megosztva

Machine Gun Kelly leleplezte eddigi legdrámaibb tetoválását – egy fekete tintaréteget, amely majdnem az egész felsőtestén végigfut.

A rapper kedden tette közzé az új megjelenését az Insta oldalán, amin látható, hogy a fekete tinta gyakorlatilag a felsőtestének felét átszövi. Néhány korábbi tetkója a karjain és a mellkasán lévő kereszt szimbólum között, stratégiailag elhelyezett paneles réseken keresztül leskelődik.

MGK a poszt leírásában csak annyit közölt, hogy a tetkó mögött „spirituális” okokat kell keresni. Tetoválóművésze, ROXX szerint a tetoválás mélyen személyes döntés volt a zenész részéről, egy „spirituális konzultációt” követően. Állítólag elmagyarázta neki, hogy az összes tetoválása túl kaotikus volt számára mostanában, és változást és rendet keresett az életében. Roxx a TMZ-nek nyilatkozva elmondta, hogy a folyamatot december közepén kezdték el, amikor MGK heti 4 napon át 13db hatórás alkalommal ült a székben, míg dolgoztak rajta. A tetoválóművész hozzátette, hogy ez az egyik legnagyobb projekt, amit ilyen rövid idő alatt kellett megcsinálnia, és még nincs is teljesen kész, még pár réteg kell, hogy befejezze a munkát.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés