Kövess minket

Bulvár

MGK és Conor McGregor összetűzésbe kerültek az MTV díjátadóján

Megosztva

Majdnem tettlegességig fajuló vitába került Machine Gun Kelly és Conor McGregor a tegnap New Yorkban megtartott MTV Video Music Awards díjátadó vörös szőnyegén. A zenész és a balhés MMA harcos korábban nem fújtak egymásra, így nem egy korábbi konfliktus teljesedett ki, hanem vélhetően egy félreértés, és Conor robbanó természetének egyvelege okozta a bajt.

Az egész azzal kezdődött, hogy Conor odasétált MGK-hoz, ennyi bizonyos, innentől kezdve pedig több teória is terjeng, egyes források azt mondják, hogy közös fotót akart kérni, mások azt, hogy csak köszönni, mindenesetre MGK nem akart haverkodni, Conort pedig eltolták a zenész biztonsági őrei. Conor ettől nagyon felhúzta magát, és mint a lenti videón látható, MGK irányába dobta a nála lévő italát. Kelly-t és barátnőjét, Megan Foxot ezután gyorsan arrébb húzták az emberei.

Conor McGregort ezután le kellett fogni, de végül azért csak lenyugodott. Később egy interjúban azt mondta, hogy „nem is ismeri a gyereket”, és ő nem verekszik senkivel, csakis profikkal, pláne nem ilyen „átlagos rapper gyerekekkel”. Azt azért hozzátette, hogy annyit tud MGK-ról, hogy Megan Fox-szal jár. MGK-t szintén megkérdezte egy riporter az esetről, de a zenész csak felnevetett, majd elsétált, láthatóan nem akart beszélni a konfliktusról.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés