Kövess minket

Aztaa

Mi a fene az a ,,DAB tánc”?

Az új táncot megfigyelhettük már Pogbánál és LeBron James-nél is, de előfordult már rap videókban, sőt még Hillary Clinton is ropja.

MegosztvaAkik követik az olasz focit és Pogba pályafutását, azok bizonyára tisztába lehetnek a francia labdarúgó örömtáncával, amit mostanában lejt a gólok után.  Egyik karját oldalasan az égbe emeli, a másikat behajlítva a fejéhez teszi. Ezt a táncot leste el több futballista, többek között, Paulo Dybala is.


Pogba és Dybala is megosztott több fényképet ugyanabban a pózban, ami további játékosokat vonzott be. Bonucci, Balotelli vagy az egykori klasszis Nedved is hódol a táncnak. Az Aranylabda átadóján Pogba, még arra is rábeszélte  az egyik elnököt Andrea Agnellit, hogy együtt járjanak egy koreográfiát, amihez még Edgar Davids is csatlakozott.


Azonban, nem ők az egyetlen európai képviselői a táncnak…A gólörömnél Lukaku(Everton) és Lingard(Manchester United) is otthonosan mozog a DAB táncban.

[vembed youtube=”bSYotw4MRIE” ]
Azt mondják, hogy a DAB táncnak semmi köze sincs a dub zenéhez, inkább a reggae stílushoz köthető. Nem világos az sem, hogy ki táncolta először a DAB táncot, de sokan azt repesgetik, hogy az atlantai rapperek lehetnek a ,,bűnösök”. A rappesek között, Migos az, aki hangoztatja, hogy Ő kreálta a mozgást.

[vembed youtube=”e40vw3qHjh0″ ]
Néhány hónap alatt, a DAB tánc bejárta a tengerentúli államokat, és az amerikai futballban is lerakta a kézjegyét. Jeremy Hill a Cincinnati Bengals sportolója hasonló táncot mutatott be az Oakland Raiders ellen.


[twitter]https://twitter.com/FOX19Jeremy/status/643162557210099712[/twitter]
De megemlíthetjük a Lakers kosarasát is, akik szintén gyakorlott a mozdulatsorban. LeBron James és D’Angelo Russel tánca:


Azért, hogy tényleg megkoronázzuk a DAB táncot, meg kell mutatnunk Hillary Clinton mozgását is. 

[twitter]https://twitter.com/TheEllenShow/status/686625950734286848[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.