Kövess minket

Pop

Mi a terve Justin Biebernek?

Végre, Justin Bieber nem habozott tovább.

Megosztva

justin BFotó: Getty / Europress

Twitterjén bejelentette, hogy negyedik albuma a Purpose névre fog hallgatni és november 13-án kerül majd a boltokba. A lemezre természetesen felkerül a What Do You Mean? című szám is, mellyel a kanadai énekes már meghódította mind a brit, mind az amerikai slágerlistákat. A korong tracklistje sajnos még nem publikus.

[vembed youtube=”DK_0jXPuIr0″ ]

A What Do You Mean? a streameléseknél már rekordokat is döntött. A Spotify, a Deezer és az Apple Music szolgáltatások segítségével több, mint 3,2 millióan hallgatták meg.

A 21 éves énekes igencsak botrányos utat járt végig, többször is meggyűlt már a baja a törvénnyel. Első EP-jét – My World – 2009-ben adta ki, melyet szinte azonnal több album is követett: My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011) és  Believe (2012). A kontójára írható még két válogatás a The Collection (2010) és a Journals (2013). Továbbá olyan slágerek köthetők a nevéhez, mint például a Baby (feat. Ludacris) vagy a Boyfriend.

[vembed youtube=”kffacxfA7G4″ ]

Sikeres zenei karrierjének köszönhetően több díjat is bezsebelt már: BRIT Award, Billboard Music Awards, American Music Awards, Teen Choice Awards.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük