Kövess minket

Elektronikus

Mi jut eszedbe Pakisztánról? Biztos, hogy nem a reggeli techno afterek!

Pedig léteznek.

Megosztva

Legtöbben, akik főleg a híradásokból ismerik azokat az országokat, ahova “nem érdemes nyaralni utazni” – biztos egy poros diktatúrának képzelnek a Közel-Keleten mindent, Ázsia nagyrészét pedig dzsungeles diktatúrának. Pakisztán a kettő között helyezkedik el, tehát olyan félig poros, félig dzsungeles diktatúra lehet. Gondolhatnánk! De a valóság sosem ilyen egyszerű, a Freedom House térképe szerint például Pakisztán “részlegesen szabad“, még ha nem is lehet pontosan mérni, mondjuk úgy 20%-al rosszabb például Törökországnál.   

Ennek ellenére azért meglepő látni az alábbi 2 videót, melyet a német dj, Matthias Meyer posztolt a Facebookjára, egy pakisztáni fesztiválról (?), ahol még reggel 6-kor is vereti a technora a közönség. Igaz az a bizonyos közönség 90%-ban férfi, de hát nem véletlenül “részleges” az az említett szabadság.

[vembed fbvideo=”https://www.facebook.com/matthiasmeyermusic/videos/10154789087893976/” ]
[vembed fbvideo=”https://www.facebook.com/matthiasmeyermusic/videos/10154787163543976/” ]Matthias amúgy hamarosan nálunk is fellép, méghozzá a Corvin Clubban május 27-én. Ott lesznek lányok is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük