Kövess minket

Stílus

Mi kell a férfinak?

Rengeteg női magazin próbálja megfogalmazni azt, hogy mire van szüksége egy nőnek az ágyban. Cikkek tömkelege árasztja el az internetet nap, mint nap azzal a céllal, hogy átadja a jó szex titkát. Ezúttal megpróbáljuk más szemszögből közelíteni a témát és arra fektetni a hangsúlyt, mi is kell a férfinak.

Megosztva

mikellaferfinak1120

Fotó: Getty/iStock

Valljuk be, a határozott nő szexi! 

A nők 90%-a azt várja, hogy a férfi legyen a domináns fél az ágyban és nincs azzal tisztában, hogy sokszor nem árt, ha átveszi az irányító szerepet. Félreértés ne essék, nem arról van szó, hogy a férfiak már nem szeretik kezükbe venni az irányítást, hanem, hogy az erős nő karaktere is lehet kívánatos.

Ne légy guminő!

Valamit tisztázzunk: ha egy pasinak guminőre van szüksége, akkor elmegy és vásárol egyet. A férfiak nagyon kis százaléka értékeli, ha partnere nem aktív résztvevője az eseményeknek. Tehát ha nincs kedved, akkor ne csináld, de ha igen, akkor csináld rendesen.

Szenvedéllyel jobb!

A jó szex egyik alapvető összetevője a szenvedély, amely nélkül valljuk be, nem ugyanaz. A szenvedély nélküli szex sok férfi számára körülbelül olyan, mint meccset nézni citromos sörrel. Ami nem a legjobb, de azért nem utasítják vissza. A hálószoba legyen a szenvedély helyszíne, ahol megélheted érzéseidet!

Ne kapcsold le a lámpát!

A legtöbb nő gátlásos és elégedetlen a külsejével, éppen ezért problémát okoz, hogy elengedjék magukat az ágyban. Sokszor ugyanebből az okból kifolyólag sötétül el a hálószoba. 10-ből 9 férfi nem fekszik le olyan nővel, akit nem talál vonzónak. Éppen ezért, ha valakivel ágyba bújsz, akkor legnagyobb valószínűséggel számára igenis szexi vagy, nincs mit szégyellned. A férfiak nagy része nemcsak látni szeret, de hallani is. A hangoknak általában meg is van az eredménye, beindítja a pasikat. Ha a körülmények megengedik, akkor még véletlenül se fogd vissza magad!

Fő a változatosság!

A változatosság gyönyörködtet, amihez pedig elengedhetetlen a nyitottság. Tehát Hölgyeim, ne tessék finnyáskodni. Nincs is annál lehangolóbb egy férfi számára, mint amikor egy új ötlet visszautasításra kerül. Nem kell mindenbe gondolkodás nélkül beleugrani, de tartsuk szem előtt partnerünk igényeit is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.