Kövess minket

Stílus

Mi kell a nőnek (karácsonyra)?

A pasiknak mindig könnyebb…

Megosztva

A vous.hu összeállított egy listát, megkönnyítve ezzel férfiak millióinak a dolgát így az ünnepek alatt.
Ebből kiderül, a nők szeretik a személyes ajándékot, illetve ha belelátnak a fejükbe, hogy mire is vágynak valójában (mert ugye sokszor nem mondják ki, csak utalnak rá, de a férfi nem veszi a lapot, ha a rémfontos meccsnézés közben közlik vele, hogy melyik belvárosi butik kirakatában látta meg szíve hölgye azt a piros kasmír pulóvert, amiből szigorúan az M-es méret állna jól neki.)

Tehát az a bizonyos lista, amitől boldog lehet egy nő:
– utalványok: kicsit fantáziátlan, de legalább azt vesz majd magának, amit szeretne, és még az is lehet, hogy az ünnepek után ugyanabból az összegből, több dolog is kerülhet a kosárba az akcióknak köszönhetően
– kence: igen, a szépségápolási terméknek általában örülnek a hölgyek. Persze csak ha nem érti félre, így mondjuk nem biztos, hogy cellulitis elleni krémmel kellene meglepni, de ha ismeri a férfi a kedvenc márkákat, akkor nem okozhat csalódást a választása.
– tanfolyam: legyen szó önismereti tréningről, egy sushi-tanfolyamról, vagy szabás-varrásról, ennek is biztosan hasznát veszi majd szíved hölgye.
– hasznos, figyelmes, a mindennapokat megkönnyítő holmik. Pl., ha reggelire szerettek szendvicset, paninit enni, jól jöhet egy morzsaporszívó, ha fázós, örömmel venne egy lábmelegítőt, stb.
– végül, a legfontosabb és legkellemesebb, amit párként megélhettek, az a közös élmény. Legyen az egy wellness, egy sportlövészeti edzés, egy golfbérlet, bármi, csak legyetek együtt és szeressétek egymást, gyűjtsétek a közös élményeket.  

Forrás: vous.hu

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük