Kövess minket

Film

Michael B. Jordan rendezi a Creed harmadik részét

Megosztva

Az MGM bejelentette, hogy 2020 november 23-án érkezik a Rocky-sorozat utódjának számító Creed harmadik része – írja a Deadline.

A stúdió továbbá azt a korábban pletykaként keringő infót is megerősítette, miszerint a sorozat főszereplője, Michael B. Jordan rendezi a trilógia utolsó filmjét. „Mindig is vágytam rá, hogy rendezhessek, de az időzítés sosem volt megfelelő. A Creed III a megfelelő pillanat, sokkal magabiztosabb vagyok, rengeteget tanultam Ryan Cooglertől, Denzel Washingtontól, és egyéb tehetséges rendezőktől, akiket nagyon tisztelek. Ez a franchise, és a benne szereplő témák személyesen fontosak számomra, nagyon várom, hogy megoszthassam Adonis Creed történetének legújabb fejezetét a nézőkkel” – mondta Jordan egy sajtóközleményben.

A forgatókönyvet Keenan Coogler és Zach Baylin írják, Tessa Thompson és Phylicia Rashad pedig visszatérnek az előző filmben betöltött barátnő és nevelőanya szerepekbe. Furamód Sylvestor Stallone-ról egyelőre nincs hír, hogy ismét Rocky Balboa karakterét játszaná el, könnyen lehet, hogy ő nem tér vissza a harmadik részre.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés