Kövess minket

Aztaa

Michael Jordan 1 millió dollárral segíti Bahamákot a pusztító hurrikán után

A kosárlegendának háza is van a szigeteken.

Megosztva

Forrás:

Michael Jordan 1 millió dolláros segélyt ajánlott fel a Dorian hurrikán által érintett Bahama-szigeteken történt pusztítás enyhítésére. Az kosárlegenda egy nyílt levélben beszélt arról, hogy személyes érintettsége miatt is nagyon megrázta a természeti katasztrófa és mindenképp segíteni akart.

„Teljesen lesokkolt az a pusztítás, amit a Dorian hurrikán okozott a Bahamákon. A szigeteknek rendszeres látogatója vagyok és még egy házam is van ott. Együttérzésemet küldöm mindenkinek, aki érintett a katasztrófában, és részvétem mindazoknak, akik elvesztették szeretteiket” – írta Jordan a levében, melyet a publicistája, Estee Portnoy posztolt Twittere.

A hurrikán miatt több mint 70 ezer maradt otthon nélkül, a régiónak időre lesz szüksége az újjáépítéshez, hisz a katasztrófában megsemmisült a bahamai repülőtér, utak és teljes kerületek. Eddig legalább 50 halálesetet jelentettek. Jordan megígérte, hogy közelről figyeli majd a munkákat és egyelőre keresi azokat a szervezeteket, ahol a legjobb helye lesz a pénznek. 

[twitter]https://twitter.com/esteep/status/1171418933611700224[/twitter]
(VIBE)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés