Kövess minket

Aztaa

Michael Jordan 2 millió dollárt adományoz az éhezők megsegítésére a dokumentumfilmje bevételéből

Megosztva

Forrás:

Michael Jordan újabb komoly összeget jótékonykodott el, ezúttal 2 millió dollárt adott az amerikai éhezés felszámolására.

A legendás kosaras a Hálaadás előestéjén jelentette be, hogy a The Last Dance című nagy sikerű dokumentumfilmjéből származó bevételének egy részét a Feeding America nevű nonprofit szervezetnek utalja el, mely élelmiszerbankokat finanszíroz Amerika-szerte. A 2 millió dollárt főleg Chicago, Észak-Karolina, valamint Dél-Karolina környékén költik majd el.

„Ezekben a nehéz időkben, mikor egy éve a COVID-19 elképzelhetetlen nehézségeit nyögjük, fontos, hogy megálljunk egy pillanatra, és köszönetet mondjuk. Büszke vagyok, hogy további adományokkal segítethetem a Feeding Americát a The Last Dance bevételeiből, így küzdve az éhezés ellen” – miondta Jordan egy közleményben.

[twitter]https://twitter.com/FeedingAmerica/status/1331609873256226818[/twitter]
Jordan amúgy rendszeresen jótékonykodik, dokufilmjének bemutatója előtt egy Friends of the Children nevű fiatalokat segítő nonprofit szervezetnek utalt pénzt, tavaly szeptemberben a Bahamákon pusztító hurrikán miatt nyúlt a zsebébe, idén nyáron pedig a Jordan Branddel együtt 100 millió dollárt tett le egy tíz éves terv részeként a rasszizmus elleni harc jegyében.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés