Kövess minket

Rock

Midas Fall nemsokára a Szimplában varázsol el minket

2008-tól él ez a Brit csoda a Világon. Azóta egyre jobbak, és egyre termékenyebbek zeneileg, ezt is bizonyítja a nemrégiben kijött új korong a The Menagerie Inside. Amit nyilván a helyszínen meg lehet majd vásárolni, a többi albummal, és az új album borítójának képével ellátott egyéb relikviákkal együtt.

Megosztva

midas fall promo 2015 650x400

A napokban elkezdődött az európai turnéjuk, hozzánk pedig november 7-én érkeznek a Szimpla színpadjára. Ez lesz a második látogatásuk Magyarországon, korábban 2013. novemberében tették tiszteletüket a GMK-ban. Ami viszonylag nagyobb hely volt, mint a Szimplának a zenei frontja, aztán ki tudja, lehet, hogy meglepnek valamivel. Mondjuk, hogy nem raknak be székeket.. Nade! térjünk vissza a Midas Fall-ra.

A stílusuk, főleg még a korábbi albumokon, első hallásra post-rock, aztán bejön a képbe egy elmélyült, tiszta ének, és esetenként a szám végére kapunk egy egész alter rock számot keverve még egy kis elektronikával és mindennel, ami jólesik a fülünknek, és nem is hisszük el, hogy ezt így össze tudták hozni és mi lett belőle a végén. Ezután meghallgatjuk mégegyszer.

Tökéletes példa erre a Movie Screens, ami azt is jól bizonyítja, hogy mennyire jók élőben!

[vembed youtube=”UU6GveSyuT4″ ]

Az új albumról is kihoztak egy élő klipnek szánt videót, ami szintén nagyon erős, de van egy rész, amikor az aláfestés sokkal hatásosabb, és azt élvezné az ember inkább az ének, ez esetben valami fura nyögdécselés, nem a szexuális vonatkozásában, és azt valahogy úgy lekevernénk a tökéletesen jó alapról. De 2:57-től korrigálva van a baj, és úgy igazán a húrok közé csapnak, aztán kellemes vokállal zárják a számot, úgyhogy megéri addig is végighallgatni!

[vembed youtube=”GpTPipbgxDQ” ]

Tehát, amire emlékezni kell, hogy november 7-én mindenkinek a Szimplában a helye, aki szereti a jó zenét, vagy vágyik valami újra!

Mi ott leszünk!

Itt lehet nézelődni a bandával kapcsolatos minden után.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés