Kövess minket

Aztaa

Mielőtt gengszter rappernek állt, egy randi showban kosarazták ki a Game-et

Megosztva

Forrás: YouTube
The Game eredetsztoriját a legtöbben úgy ismerik, hogy ő volt az a comptoni Bloods bandatag, aki egy erősen Crips által irányított környéken nőtt fel, hogy aztán 2001-ben egy fegyveres támadás miatt kerüljön kórházba. A lövöldözés utáni lábadozás során végighallgatott és részletesen tanulmányozott egy csomó old school rap lemezt, mivel ő is hiphop karrierbe akart kezdeni, első mixtape-jére Diddy, majd Dr. Dre is felfigyelt, utóbbi le is szerződtette az Aftermath Entertainmenthez, a többi pedig történelem. De mi van, ha azt mondom, hogy a Game eredettörténete valójában egy hawaii inget, megalázó simpeskedést, és egy csúfos kikosarazást tartalmaz. Túl hihetetlen? Utazzunk vissza 1999-be. 

Még mielőtt a nyugati-parti utcákról rappelt volna, az akkor még elég vékony, csak 18 éves Jayceon Terrell Taylor feltűnt a „Change of Heart” című randishowban, ahova elkísérte akkori barátnője, Sadita is. A Change Of Heart koncepciója rém egyszerű, a stúdióba érkező párok mesélnek egy kicsit a kapcsolatukról, majd mindketten randiznak egy-egy idegennel, hogy így tegyék próbára szerelmüket, a műsor végén pedig választaniuk kell, hogy folytatni akarják az eredeti kapcsolatukat, vagy inkább szakítani szeretnének.

Az epizódban, Game és Sadita mellett kettejük közös barátja, Ricki McDowell is feltűnik, aki a külső szemlélő perspektíváját nyújtja a műsorban. A showból rögtön az elején kiderül, hogy Game egy hatalmas simp, aki a barátnője elmondása szerint megfojtja őt a szerelmével, és állandóan bőg, mint egy csecsemő. Ricki nagyban bólogat Sadita szavaira, szerinte Game minden egyes összeveszés alkalmával ruhákat, cipőket, és virágot vesz a barátnőjének, csak hogy kibéküljenek. „Mindig nagyon macsónak állítja be magát, de valójában iszonyat érzékeny, velem akar lenni a nap 24 órájában” – mondja Sadita, miközben a közönség látványosan meglepődik, mint az ilyen műsoroknál szokás. A Game eközben arról beszél, hogy Sadita az első lány, akiért ennyire odavan, és ő mindent megad neki, de a lány nem igazán viszonozza az érzemeket. Végül a közös barát, Ricki foglalja össze a kapcsolatukat: Sadita csak kihasználja a srácot.

Sadita és Game ezután külön randizni mennek egy random csávóval és lánnyal, hogy így teszteljék saját kapcsolatukat. A randik egész okésan sikerülnek, Game randipartnere, Arana Benson elmeséli, hogy vacsorázni voltak, majd egy férfi sztriptízbárban kötöttek ki, ahol megismerte a srác anyját is (ééééérdekes). Állításuk szerint máris imádják egymás hátsóját, és smároltak is a maratoni, 14 órás randin, mely naplementével zárult. Sadita randija eközben az elmondások alapján elég átlagos volt. A műsor végén a pár két tagjának egy táblán kell felmutatnia, hogy milyen irányba szeretné vinni a kapcsolatot, és habár Game azt mondja, hogy jól érezte magát Aranával, mégis a barátnőjét szereti, tehát vele maradna, Sadita viszont másként gondolja ő szakítani akar. A csúnya kikosarazás után az epizód Game ideges arckifejezésével zárul.

Game évekkel később azt nyilatkozta egy interjúban, hogy a show minden egyes eleme meg volt írva, onnantól kezdve, hogy mit kell mondaniuk, egészen odáig, hogy kit választanak a show végén. Állítása szerint 1500 dollárt, azaz közel félmillió forintot kapott a szereplésért, ami valljuk be nem kis összeg. Ennek ellenére a rappert így is többször kinevették pályatársai a TV-s szereplés miatt, például a nagy troll 50 Cent vagy épp 40 Glocc. Akármi is legyen az igazság, azt a hawaii inget jobb, hogy nem vette fel többet.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés