Kövess minket

Hiphop

Miért ajánlja Curtis zenéjét Ice Cube egy online videóban?

Rejtélyes új projekt indul MorphBeat név alatt, Snoop Dogg és Ice Cube promózzák.

Megosztva

Forrás:

Ice Cube videóüzenetét tette közzé saját Instagram oldalán Curtis, a magyar rapper válaszolt is a promóra, mely valójában egy rejtélyes új oldalt, a MorphBeat-et reklámozza.

Mi a helyzet? Ez itt Ice Cube. Vágod mi van…azért vagyok itt, hogy bemutassam a MorphBeatet” – köszön be a videóban a legendás N.W.A rapper, de ezután mégsem mutatja be a MorphBeatet, helyette kiemeli, hogy mit láthatunk majd az egyelőre elég titokzatos oldalon. „Gondolj bele, hogy szeretnél egy kis budapesti Curtist hallgatni, mit tudsz tenni? Irány a MorphBeat! Mond nekik, hogy a spanod, Ice Cube küldött, vágod?” – ajánlja Cube. 

Curtis válaszolt is a videóra, mint mondja a ’91-es Boyz n the Hood film óta rajongója a rappernek, és kiemeli, hogy „nekem is te vagy a kedvencem, ennél nagyobb elismerés nem kell, aki meg ismer itthon és nem kedvel, csókoljátok meg„. 

[instagram]CIC_UTzg6mT[/instagram]
A kommentek közt sokan gratuláltak Curtisnek, köztük jóbarátja, Essemm is, de voltak, akik kiemelték, hogy habár Curtis kicsit úgy állítja be, mintha Ice Cube ismerné, és ezért dobja be a nevét, valójában a videóüzenetet könnyen lehet, hogy a Cameo nevű oldalon rendelhették meg, ahol sztárok fix pénzért cserébe személyre szabott videóüzeneteket készítenek, legyen az szülinapi felköszöntés, vagy akármi más. Ice Cube díja 500 dollár per videó.

De nem ez az egyetlen amerikai rapperes promó, amit a MorphBeat kirakott, egy másik videójukban Snoop Dogg köszön be, és hypeol-ja kicsit Magyarországot a MorphBeat eljövetelére. Snoop is fent van a Cameo-n, ő 900 dollárért csinál videókat. Tegyük hozzá, hogy persze semmi probléma nincs azzal, ha fizetett hirdetéssel növelik a hype-ot, és ki tudja, még az is lehet, hogy a MorphBeat alapítói közül valaki komoly kapcsolatokkal rendelkezik a tengerentúlon.

[fbpost]https://www.facebook.com/morphbeat/posts/160178432523138?__cft__[0]=AZUL0MxGfvb3xZPLQbY0DQE8pDqRhCHE_7suQfKy-TifrSA2cQwGUFON0Gw-t8F91XwOO7SSJyyzWpo00Xka9HRCACgo7g3xzwet0qPSx_EHO6bizeILVA9BV_jcSUQkiSJIQhIN3FSS3md26ExDZ83P8zCxJTHOjMIu8OIvxQsMCg&__tn__=%2CO%2CP-R[/fbpost]

Információink szerint a projektben az ex-AKPH tag Saiid is benne van, aki egyik Instagram posztjában így jellemzi a jövő héten startoló oldalt: Előadó vagy? Van már egy nagyobbnak nevezhető táborod? Tudod, hogy ott kell lenni valaminek a kezdeténél? Írj rám privátot és dobom a részleteket!”. A MorphBeat weboldalán egyelőre csak egy az indulást jelző visszaszámlálás, valamint egy emailes regisztráció található. Kerestük Saiid-ot a projekttel kapcsolatban, válaszában későbbre ígért tájékoztatást.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés