Kövess minket

Stílus

Miért hordanak a celebek 30 fokban is dzsekit?

Önként válnak emberi grillcsirkévé.

Megosztva

A tavaszi leárazásoknak általában az a rossz oldala, hogy sokszor olyan darabokat veszünk meg, amiket legkorábban csak szeptemberben tudunk felvenni. De szerencsére van erre a problémára egy egyszerű megoldás: csak gazdagnak és híresnek kell lenni és máris teljesen mindegy mennyit mutat a hőmérő, bátran fel lehet kapni a bőrdzsekit.

A Complex nemrégiben kicsit utánajárt az elsőre (és igazából másodikra is) furcsa jelenségnek és megkérdeztek egy stylistot, hogy mégis miféle izzadásgátlót használhatnak a sztárok, hogy ennyire nem érzik a napsütést. Krystle Rodriguez többek között Pharrell és Mariah Carey turnéin volt ruhafelelős, állítása szerint a legtöbbeket nem érdekli, hogy milyen az időjárás kint, csak követik a saját stílusokat és a többi nem számít, plusz nem akarják, hogy a rendezvényeken kapott ruháik a szekrényben porosodjanak.

Rodriguez szerint azt is érdemes hozzátenni, hogy a celebek elég ritkán vannak az utcán hosszabb ideig. „Gyakorlatilag egy légkondis kocsitól elsétálnak egy légkondis épületig, azért ez is hozzátesz ahhoz, hogy úgy öltöznek, mintha tél lenne” A stylist ennek ellenére azt gondolja, hogy ebben a hozzállásban van egy kis felsőbbrendűségi komplexus is. „Azt gondolom, hogy azzal, hogy nem az évszaknak megfelelően öltözködsz kicsit azt is sugallod, hogy te nem vagy olyan, mint a többi átlagos ember” 

Persze azokért a sztárfizetésekért ki ne vállalna be egy kis utcai szaunát? 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés