Kövess minket

Bulvár

„Miért reszketsz?” – kérdezte Saweetie Jack Harlowtól, miután a rapper váratlanul bemutatkozott neki a vörös szőnyegen

Megosztva

Fehér előadó létére Jack Harlow is jelölve volt az idei BET (Black Entertainment) Awardson, de a díj helyett inkább az újonnan szingli Saweetie-re ment rá.

A két előadónak volt egy rövid közös pillanata a díjátadó vörös szőnyegén, miközben a Shade Room épp Quavo exével készített interjút. Saweetie még alig kezdett bele az interjúba, mire Jack Harlow hirtelen megjelent oldalról és bemutatkozott neki. „Örülök, hogy látlak, gondoltam bemutatkozom, még sosem találkoztunk élőben” – mondta Harlow mélyen Saweetie szemébe nézve, miközben végig fogta a kezét. Saweetie kissé hűvösen reagált, mire Harlow megkérdezte, hogy: „Nem szereted, ha a semmiből leszólítanak?„. Saweetie erre visszakérdezett, hogy: „Miért reszketsz?. A rapper gyorsan tisztázta, hogy ő bizony nem remeg, ezt bizonyítva pedig a másik kezét is ráfektette Saweetie kacsójára, majd elsétált. „Ez meg mi volt? Szerinted rádnyomult?” – kérdezte a riporter, folytatva az interjút, de erre nem igazán tudott válaszolni Saweetie, csak hozzátette, hogy jobb ha senki nem packázik vele.

Jack Harlow még ugyanezen a vörös szőnyegen tisztázta magát, elmondása szerint csak „barátilag” közeledett Saweetie-hez, és ha máshogy jött le, akkor az annak tudható be, hogy ő már csak ilyen kedves és közvetlen srác.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés