Kövess minket

Bulvár

Miért retteg Lil Baby kocsijának anyósülésén Lil Durk?

Megosztva

Forrás:

Nagyot ment egy a Four Pockets Full Insta oldalára feltöltött videó, melyen az látható, ahogy Lil Baby épp beszáll a fehér sportkocsijába, miközben Lil Durk várja őt az anyósülésen. Két rapper egy autóban, ez így első hallásra nem túl izgalmas, legalábbis addig, míg az ember meg nem látja Durkio ijedt tekintetét. A chicagói rapper ugyanis úgy ül az autóban, mint egy kisgyerek, aki az anyjára várakozik egy rossz környéken, és közben nem teljesen tudja, hogy mi történik körülötte.

A videót a ShadeRoom is újraosztotta, ahol a teljes kommentszekció Durk félelemmel teli arckifejezésén nevet, de mégis mi lehet az egész mögött? Van egy pár teóriám.

[instagram]CK798jxBxI8[/instagram]

Lil Baby nem jó sofőr, és ezt Durkio is tudja

Mi van, ha Durk tudja, hogy valójában nincs biztonságban Lil Baby mellett? Egy átlagember valószínűleg nagyon óvatosan vezetne egy méregdrága sportautót, de Baby az egyik legfelkapottabb rapper jelenleg, akinek a vagyona több millió dollárra rúg, számítana neki, ha esetleg megkarcolná a hófehér járgányt, és közben mellékesként Durkio kirepülne az autóból, mert elfelejtette bekötni magát? Kétséges. Sheck Wes örömében táncolt, mikor szétzúzta a Lambóját, Lil Yachty tavaly rommá törte a piros Ferrariját, és miután csodával határos módon karcolások nélkül megúszta, pár hónapra rá megint 240-nel repesztett. Nem lenne meglepő, ha Baby sem tudná, hogy hol a határ, és esetleg Durknak is mesélt azokról az adrenalinpumpáló pillanatokról, mikor nem bírta levenni a lábát a gázról. Ki ne remegne mellette, mint egy nyárfalevél?

Lil Durk csak játssza a chicagói gengsztert, de igazából egy félénk kocka srác (*^_^*)

Van egy régi összeesküvés-elmélet, miszerint Drake valójában nem egy rapper, csak egy method technikát alkalmazó színész, aki karrierje kezdetétől csak eljátssza azt, hogy ő egy rapper, miközben mások stílusát nyúlja folyamat le, és építi be a saját, maga által felépített imidzsébe. A teória szerint Drake nem jó rapper, de nagyon jó színész, így mindenkivel sikeresen elhiteti, hogy ő mekkora zenész, az öngerjesztő folyamatnak köszönhetően pedig a legnagyobbak közé küzdötte fel magát. Őrültség? Lehet, de mi van, ha valami hasonló áll Lil Durk karrierje mögött is, csak ő nem a zenészt, hanem a kemény zenészt játssza el. Előfordulhat, hogy a chicagói utcákon hallható fegyverropogásokról és bandaéletmódról rappelő Durkio az igazi életben inkább emulátoron nyomja otthon a Mario 64-t, és fegyvert is csak a Call of Duty-ban látott közelről, miközben az agresszívebb sorai mögött egy-egy multizás közben beadott killstreaket kell érteni? Ha így van, nem lenne meglepő, hogy retteg a lebukástól, és az esetleges retorzióktól.

Nagyon be van tépve

A legegyszerűbb válasz lenne a megoldás? Lil Durk egy hatalmas cigit tolt el az indulás előtt, és épp most ütött be a paranoid fázis. Próbál normálisan viselkedni, tördeli a kezét, de legszívesebben egy napszemüvegre vágyna, hogy elrejtse az arcára kiült pánikot. „Látják rajtam, hogy kivagyok? Biztos látják. Úristen, mennyien vannak, itt, miért videóznak engem? Induljunk már el, gyere már Baby, csak ne hajtsunk egy fának” – gondolhatja Durkio, miközben egyre hevesebben ver a szíve.

Nincs semmi baja, mindig ilyen fejet vág

Lil Durknek ez az alap tekintete, a félős kisgyerek, aki sosem heverte ki a chicagói utcák okozta poszttraumás stresszt, igazából ez adja a báját és emberi oldalát. Mikor nem figyeli senki, már mosolyog, íme:

[instagram]CK-CAE2KLrC[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés