Kövess minket

Stílus

MIÉRT tervez valaki ilyet?!

Vivienne Westwood eddig sem a visszafogottságáról volt híres, és most ismét sikerült egy meghökkentő kiegészítővel előállnia.

Megosztva

 </p> <p>Penises Get the High-Fashion Treatment in Vivienne Westwood's Norm-Shattering Show

Forrás: Yahoo

Az angol punk divat ősanyja 74 évesen pénisz alakú medálokat tervezett legújabb férfi-kollekciójának kiegészítőjeként. Csak két kérdésünk van: miért? És kinek?

 </p> <p>Penises Get the High-Fashion Treatment in Vivienne Westwood's Norm-Shattering Show </p> <p>Penises Get the High-Fashion Treatment in Vivienne Westwood's Norm-Shattering Show

Forrás: Yahoo

Talán azért, mert ha jobban megnézzük, a férfi modellek női ruhákat viseltek, sminkben és magassarkúban vonultak végig a kifutón, ezzel abszolút áthágva a nemi sztereotípiáknak megfelelő öltözködés határait. Ez a trend – a női ruhák bekerülése a férfi ruhatárba – egyébként is dominálta most a Férfi Divathét kifutóit és az utcai stílusban is egyre nagyobb teret hódított az utóbbi időben. A Louis Vuitton is egy férfit választott tavaszi kampányában a női kollekciójának reklámozásához, Jaden Smith személyében.

De visszatérve a pénisznyakláncokhoz, úgy látszik mégiscsak fontos a férfiasság kihangsúlyozása, ha a ruha már nem különbözet meg. És hogy ki veszi fel: hát totál el tudjuk képzelni mondjuk Miley Cyrus legújabb kedvenc kiegészítőjeként. Ti mit gondoltok?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés