Kövess minket

Aztaa

Migos alapra tanította a történelmet egy amerikai tanár

Hát persze, hogy Atlantában.

Megosztva

Forrás:

Tanárnak lenni nem könnyű, pláne manapság. Hogyan kötöd le több tucat olyan gyerek figyelmét, akik az interneten nevelkedtek és az okostelefonok által folyamatosan szórakoztatva vannak? Egy Georgia állam béli középiskolai tanár megoldotta a feladatot. 

A leckében épp a polgárháborúnál tartottak, de dátumok, események és nevek száraz sorolása helyett David Yancey inkább elrappelte a történteket, Migos Bad and Boujee” alapjára.

[twitter]https://twitter.com/jduffyrice/status/841095344293322753[/twitter]Az előadást több gyerek is rögzítette, így nem kellett sok, hogy Yancey alakítása nagyot menjen az interneten. A tanár a Complex-nek elmondta, hogy megpróbál hidat építeni a gyerekek és a tananyag közé. Állítása szerint sokan csak szimplán leadják a tananyagot és szigorból próbálják megoldani a tanítást, pedig hatásosabb, ha megtaláljuk a közös pontot a diákokkal. 

Yancey amúgy nem csak a Migos rajongó kamaszoknak kedvezett, korábban átírta már Rae Sremmurd „Black Beatles” és Adele „Hello” című számait is.

[vembed youtube=”i0XUONt9iJI” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés