Kövess minket

Aztaa

Mike Tyson állítása szerint havi 13 millió forint értékű füvet pöfékel el

Szolid mennyiség.

Megosztva

Forrás: The Green Fund

Mike Tyson köztudottan nagy fűkedvelő hírében áll. Olyannyira, hogy Tyson Ranch néven saját kannabiszfarmot is nyitott, ahol ezerrel folyik a termelés. Cuccból tehát van elég, a nehézsúlyú bajnok pedig előszeretettel dézsmálja is a készleteket, vagy mondjuk inkább úgy, hogy Snoop Doggot is megszégyenítő mennyiségeket szív el, egészen pontosan

13 millió forint értékben HAVONTA, ami nagyon, de nagyon sok zöldet jelent.

Tyson mindezt saját podcastjében, az érzékletes nevű Hotboxin’ with Mike Tyson című műsor legfrissebb adásában árulta el, ahol épp Jim Jones, a The Diplomats legendája volt a vendég. „Hogy mennyit szívunk egy hónapban? Hát, olyan 40 ezer dollár értékben.” – mondta Mike. Hogy a többesszám mégis kikre utal, rejtély, mindenesetre még akkor is rengeteg marihuánáról van szó, ha az 53 éves boxoló az egész stábjára és baráti körére gondolt. [vembed youtube=”k3_pA1Vk9tM” ] A podcastből emellett még az is kiderült, hogy a termesztőtelep 500 ezer dollár értékben ad el különböző, elsődlegesen orvosi kannabiszt áruló kaliforniai üzleteknek, ebből érthető, hogy maguknak is lecsípnek kicsit. 

Tyson egyébként komoly ambíciókkal van tele: egyik célja, hogy 1647 négyzetkilométer területű farmját, annak teljes elkészültéig turisztikai célponttá varázsolja, ami amellett, hogy edukációt nyújtana a látogatóknak növény áldásos egészségügyi hatásairól, egy nagy chill-központ is lehetne mindenki számára. Utóbbi megvalósítása felé igencsak jó úton haladnak Tysonék, ugyanis „a fű Lollapaloozája”-ként is aposztrofált Kind Music fesztivált tavaly februárban speciel itt tartották meg. A feszt sajátossága, hogy teljesen szabadon lehet pöfékelni, zenét hallgatni és tanulni a fűszívás orvosilag igazolt előnyeiről. 

Forrás: Tyson Ranch

 Jól érezhető, hogy a boxoló-celeb nagyon erősen rá van állva az egészségügyi használat népszerűsítésére, nem is véletlenül, mint kiderült, affinitását személyes élmények igazolják. „Közel húsz évig bunyóztam, így hát a testem elég sokat kapott. Két műtéten is túl kellett esnem, főleg ekkor kezdtem el marihuánát használni, a célból, hogy kicsit lenyugtassam magam. A fűnek hála eltűnt a fájdalom.” – nyilatkozta a Cannabis Tech Today oldalnak Tyson, aki így összegezte azt, hogy miért is kezdett bele farmja megépítésébe: „Arra gondoltam, mennyi jót tehetnék azzal, ha az embereken a kanabisszal segítenék. Nem is volt kérdés, hogy belevágunk.”

A tonnányi mokkot termelő Tyson Ranch hivatalos weboldala itt böngészhető. 

Forrás: Tyson Ranch

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés