Kövess minket

Bulvár

Mike Tyson szerint Tupac Shakur meggyilkolása előre el volt tervezve

A visszavonult bokszoló nem hiszi, hogy felindulásból elkövetett gyilkosság volt.

Megosztva

Forrás:

Mike Tyson és Fat Joe jól elbeszélgettek nemrég a karanténból, a zenei, és bokszolói sztorizgatások közt pedig Tupac Shakur 1996-os meggyilkolása is feljött.

Mint ismeretes, 1996. szeptember 7-én Mike Tyson és Bruce Seldon küzdöttek meg Las Vegasban az MGM Grand hotel-kaszinóban, a nagy meccsre pedig a Death Row Records feje, Suge Knight és Tyson jóbarátja, Tupac Shakur is kiváncsiak voltak. Később dulakodás tört ki a hotelben, melyben Tupac is részt vett, órákra rá pedig többször rálőttek a rapperre egy piros lámpánál. Hat napra rá Tupac a kórházban hunyt el.

Fat Joe tehát rákérdezett, milyen érzés volt Tysonnak, hogy pont a meccse után lőtték le a rappert.

„Még sosem mondtam ezt ki, de ez az egész leszámolás előre el volt tervezve…úgy gondolom, hogy a bokszmérkőzés jó lehetőséget adott nekik az egész kivitelezésére” – válaszolta Tyson. „Szerintem ez volt a tökéletes pillanat, hogy elvégezzék a piszkos munkát. Mindenki tudta, hogy ott lesz, aki számít. És azok, akik nem voltak ott, okkal nem jöttek el, mert tudták, hogy kik lesznek ott” – fejtegette sejtelmesen az ökölvívó.

Tyson tehát elveti azt a teóriát, hogy Tupac lelövése felindulásból elkövetett gyilkosság volt. Hozzátette, hogy Tupac egy nagyon erős személyiség volt, akit nem tudtak irányítani, és ez bizonyos emberek számára problémát jelentett.

Alább látható a teljes interjú.

[vembed youtube=”sOA8kLV-oks” ](HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés