Kövess minket

Bulvár

Mike Tyson újra bajban: jégkrémet lopott a US Open-en

Amit kicsit késve ki is fizetett. Állítólag…

Megosztva


Az egykori nehézsúlyú világbajnok bokszoló, Mike Tyson mindig szolgáltat valami kis akciót, hogy aztán a fél világ rajta nevessen, persze szigorúan csak a háta mögött. Most éppen lopással vádolják!

Tegnap lányával, Milan-nal, aki egyébként tehetséges teniszező hírében áll, nézett meg pár meccset a US Open-en. A nagy melegben jégkrémre fájt az aranyfoga, ezért be is szerzett egyet.

Csak éppen nem a megszokott módon, vagyis nem fizetett érte, hanem egyszerűen belenyúlt a büfé egyik fagyasztóládájába és elemelt egy 5 dolcsis édességet. Mindezt a személyzet legnagyobb megdöbbenésére tette, akik nem mertek szólni a kifinomult modoráról (is) ismert egykori sportolónak.

Így aztán fizetés nélkül távozott. Az egyik alkalmazott állítólag minden bátorságát összeszedve szólt neki, hogy ugyan már ne vigye el a jégkrémet, mire Iron Mike halálos nyugalommal csupán annyit válaszolt: tesó, most le lettetek húzva…

Tyson viszont teljesen másképp emlékszik az esetre. Szerinte szó sincs lopásról, igenis kifizette az öt dollárt a jégkrémért, méghozzá a US Open egyik szervezőjének, David Slade-nek, aki vendégül látta őt és lányát az eseményen.

(nypost.com)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés