Kövess minket

Aztaa

Mike Tyson visszatérő meccsen bunyózik majd Roy Jones Jr.-ral

Tyson visszatér a ringbe, méghozzá szeptember közepén.

Megosztva

Forrás:

A volt nehézsúlyú profi bokszvilágbajnok Mike Tyson visszatér a ringbe! Iron Mike a korábban öt súlycsoportban is vb-övet szerző Roy Jones Jr. ellen lép szorítóba szeptember 12-én.

Az 54 éves amerikai és 50 esztendős honfitársa, az orosz állampolgársággal is rendelkező Jones meccsének nyélbe ütéséről utóbbi nyilatkozott a moszkvai Szport Ekszpressznek. „Mike igazi legenda, aki engem választott ellenfélnek, a kihívásra pedig nem mondhattam nemet. Már nem terveztem visszatérést, s újabb ringfellépést, de ilyen lehetőséget elmulasztani egyenesen őrültség lett volna” – mondta az orosz sportújságnak Jones.

A két veterán klasszis meccsét nyolcmenetesre tervezik, és valahol Kaliforniában bonyolítják le. Pályafutásuk során egyszer közel jártak ahhoz, hogy megütközzenek a ringben, de akkor semmi sem lett mérkőzésükből. A visszatérését áprilisban bejelentő Tyson, aki 2005-ben bokszolt utoljára, profiként ötven győzelmet aratott, és hatszor maradt alul. A karrierjét 2018-ban befejező Jones a hivatásosok között 66-szor nyert, és kilenc vereséget szenvedett.

A fogadóirodákban jelenleg magasan vezet a Tyson győzelmére pénzt rakók aránya.

Tyson egy jointtal a szájában írta alá a szerződést.

[vembed youtube=”SUGhNGUScAM” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés